Voor informatie, samenwerking en verzoeken

neem contact op met Janneke Verwey: 

Mail: janneke@cocasa.com

Telefoon: 06-10902492


Post- en bezoekadres CoCasa:

workshopruimte L63
Lumierestraat 63
1087 JA Amsterdam

Route OV

Neem tram 26 vanaf Centraal Station en stap uit bij de halte Lumierestraat (20 min).

Route auto

Vanaf de A10: neem afslag IJburg vanaf de ring Amsterdam, onderaan rechts. Rijd rechtdoor over de brug, volg de IJburglaan rechtdoor en sla bij het vierde stoplicht linksaf de Lumièrestraat in (je ziet hier op de hoek de ABN AMRO bank).

Vanaf Amersfoort (de A1): neem afslag IJburg, onderaan de afslag rechts. Volg de weg en u rijdt nu over de nieuwe brug IJburg op. Neem na de haven de eerste afslag links, de Lumierestraat in.

Parkeren

Overdag is er ruime parkeermogelijkheid in de straat. Kosten: tot 19.00 uur 2,50 per uur, na 19.00 uur gratis.

Met de fiets

Kom je op de fiets, dan is de kortste route naar IJburg vanuit de Amsterdam Oost via de Westelijke Merwedekanaaldijk, over de Nesciobrug (alleen voor fietsers en voetgangers) door het Diemerpark. 


Per dagdeel te huur!

L63 ligt op IJburg aan het IJmeer, in het oosten van Amsterdam en is ook per dagdeel te huur voor uw eigen vergadering of bijeenkomst!

De werk- en workshopruimte van 88m2 is ruim en licht en heeft een kleine tuin. Bij de inrichting is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. De ruimte is flexibel te gebruiken door de verrijdbare meubels. Leuke eyecatcher is een houten huisje in de ruimte, opgezet uit gebruikte bouwmaterialen, dat gebruikt kan worden voor overleg van 2 tot 4 personen.

Bij een opstelling aan tafels kun je met 2-20 personen terecht, bij een presentatie of netwerkbijeenkomst tot ruim 30 personen.

Reserveringen zijn inclusief koffie (cappuccino, gewone koffie, espresso) en thee, het gebruik van WIFI, flip-over, prikwand en conferentiemateriaal (post-it/tape/etc.). Verder kan de locatie heerlijke (en eerlijke) hapjes en drankjes verzorgen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf catering regelen.

Voor meer informatie en foto's zie www.L63.nl

Omgeving

Achter de workshopruimte ligt de buurtmoestuin Garden of Life en op 5 minuten loopafstand bevindt zich de boulevard en haven van IJburg, met verschillende terasjes aan het water. 

Al mijn webformulieren

Klik hieronder om een overzicht van al mijn webformulieren te krijgen.

Contact

Voor informatie en verzoeken:
Mail ons via info@cocasa.com

Wil je op de hoogte blijven?
Vul het contactformulier in om de nieuwsbrief te ontvangen. 

Voor sponsoring, partnerships of donaties
Mail ons via janneke@cocasa.com

Post- en bezoekadres CoCasa
Workshopruimte L63
Lumierestraat 63
1087 JA Amsterdam

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht