Ervaringen ruimteverhuur CoCasa-hub L63


Janneke is een inspirerende vrouw, met een groot sociaal hart. Ik heb voor een vrijwilligerstraining kosteloos van haar mooie trainingslocatie op IJburg gebruik mogen maken, supertof! Goede faciliteiten, veel ruimte en een fijne energie. Fijn om met een team lekker aan de slag te gaan. Bedankt Janneke!
- Alexandra van Smoorenburg, Zorg en Welzijn Amsterdam

L63 is perfect voor een teamdag! De ligging, mogelijkheden en uitstraling maakte het voor ons de perfecte ruimte om even los te komen van de organisatie en out of the box te denken.
- Marijn den Uijl, Regio Gooi en Vechtstreek

We hebben een hele leuke teamdag gehad bij L63! We hebben vooral erg genoten van de overheerlijke lunch en quiches. Bedankt voor de gastvrijheid!

- Lidy Vissinga, Alliander

We hebben met ons team van 13 man hier een workshop gevolgd. Het is een mooie grote ruimte, die naar wens in te delen is. Gastvrouw Janneke was heel attent en de lunch van "Boerenjongens" erg lekker! Zeker een aanrader deze ruimte.
- Vanderlande Industries


Fijne ruime. Goed bereikbaar. Scherpe prijs.
- Frank Deuring, De Foutenfabriek

Mijn zusje en ik hebben er een cupcake tasting gegeven inclusief DJ. Het is een ontzettend mooie ruimte die je op diverse manieren kunt indelen. De tuin is ook een hele mooie aanwinst om nog beter gebruik te maken van de ruimte. De koffie en thee is al aanwezig waardoor je zelf alleen nog aan versnaperingen hoeft te denken. Zeker aan te raden.
- Jennice Pengel

 

Contact

Voor informatie en verzoeken:
Mail ons via info@cocasa.com

Wil je op de hoogte blijven?
Vul het contactformulier in om de nieuwsbrief te ontvangen. 

Voor sponsoring, partnerships of donaties
Mail ons via janneke@cocasa.com

Post- en bezoekadres CoCasa
Workshopruimte L63
Lumierestraat 63
1087 JA Amsterdam

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht